NYHET!
Intresseanmälan för Familjerättsdagen den 21 april 2023!

Intresseanmälan för Familjerättsdagen den 21 april 2023!

21 apr
Kurstid: 13:00 - 17:00
Registreringstid: 12:45
3 utbildningstimmar
Kursplats
Sveriges advokatsamfund
Laboratoriegatan 4
115 27, Stockholm
Sverige
08-459 03 00
Hemsida
Kursavgifter

Kursavgift
0 SEK (exkl moms)

Kursbeskrivning

Du som arbetar inom familjerätt – nu är det dags för en inspirerande halvdag med specialanpassade kurser för familjerättare från hela landet! Programmet bjuder också på mingel och festligheter med en DJ på plats.

Kursupplägget är ännu inte spikat – men tanken är att föreläsningarna exempelvis ska handla om medling, etikfrågor inom familjerätt, retorik kopplat till hur man gör en riktigt bra sakframställan, hållbart arbetsliv och vägen till en karriär som advokat.

Familjerättsdagen ska också vara ett tillfälle för dig att träffa kollegor från advokatbyråer i hela landet och utbyta tankar och erfarenheter.
Förhoppningen är att såväl biträdande jurister, som är nya på byrå, som advokater med mångårig erfarenhet, kan träffas och få en spännande dag och rolig kväll tillsammans.

Tanken är att evenemanget ska äga rum i Advokatsamfundets lokaler i Tryggerska villan i Stockholm. Om intresset för att delta är stort, så hyr vi en intilliggande lokal att hålla kurserna i och träffas sedan för mingel i Tryggerska villan.

Kurserna kommer att motsvara 3 utbildningstimmar.

Låter det som något för dig?

Skicka in din intresseanmälan genom att anmäla dig längst upp senast den 31 januari – anmälan är inte bindande, utan ska utgöra ett underlag så att vi vet om intresset är tillräckligt stort för att vi ska arrangera dagen. Mer information kommer!

Målgrupp

Advokater och biträdande jurister.

Anmälan och avanmälan

Advokater och biträdande jurister kan efter inloggning anmäla sitt intresse via webben, övriga hänvisas till utbildningsavdelningen.

Kontaktuppgifter till utbildningsavdelningen finns längst ned på sidan.

Kursplats

Advokatsamfundets kansli, Laboratoriegatan 4, Stockholm

Arrangör

Advokatakademien / Utbildningsavdelningen
Sveriges advokatsamfund
Laboratoriegatan 4
115 27 Stockholm


Tel: 08-459 03 00
E-post: kursinfo@advokatsamfundet.se